De Woningen

Fijne appartementen

In ons appartementencomplex zijn  24 3-kamerwoningen, verdeeld over 3 etages.

De etages zijn per trap en lift bereikbaar.

Wij huren van Portaal en de woningen vallen onder de sociale woningbouw. Los van de vaste kosten wordt er ook maandelijks contributie geheven.  € 15 voor alleenstaanden en € 25 voor echtparen.

Deze bedragen worden gebruikt  voor de huur van de gemeenschappelijk ruimtes, stroom, water, verzekeringen, glazenwasser en lief en leed.

Woongenot

Veel ruimte
Plattegrond 1

De appartementen zijn ca. 80m2. Er is een grote woonkamer met open keuken, wat een mooi ruimtelijk effect geeft. De woonkamers op de derde etage zijn iets kleiner dan in het overzicht, daar heeft men een royaal open dakterras. Alle appartementen hebben een grote en een kleine slaapkamer (21m2 en 6,6m2). De badkamer is 5,3 m2 Elke woning heeft een overdekt balkon, een aparte toilet ruimte, en een bergkast.

Waar wordt de gemeenschappelijke ruimte voor gebruikt?

De gemeenschappelijke ruimte heeft naast voldoende zitplaatsen en tafels ook een keukentje voorzien van servies, glazen, bestek en koelkast.
Hier wordt de koffieochtend gehouden, de vergadering en de ruimte kan ook gebruikt worden voor speciale gelegenheden.

Gereedschapruimte

Wij hebben een ruimte waar alle benodigde gereedschap hangt. Handig voor wanneer er even iets opgehangen moet worden of voor kleine reparaties.

Berging en Binnenplaats

Elk appartement heeft een berging voor b.v. de fietsen. Deze zijn gelegen in een apart gebouw dat grenst aan het appartementencomplex.

Bij de berging bevindt zich ook de binnenplaats.